O nama | Luxury Baby Fashion
Select Page
O nama
O nama
previous arrow
next arrow

Iza brenda Luxury Baby Fashion krije se mlada poduzetnica i dizajnerica Nataša Cifrić, diplomirana ekonomistica turizma.

Luxury Baby Fashion nastao je iz moje ljubavi prema modi, detaljima i fotografiji. Ideja o pokretanju modnog brenda postoji vec duže vrijeme, a u realizaciju sam krenula kada sam saznala da sam trudna sa svojom djevojčicom Nikol, koja je ujedno i model i glavna ambasadorica brenda.

Nikol je moja mala princeza i željela sam je i sanjala godinama. Kada sam saznala da očekujem princezu, krenula sam u potragu za tkaninama, detaljima i svime što je potrebno kako bih mogla izraditi sve ono o ćemu već godinama sanjam za svoju princezu.

Izradila sam za Nikol Baby gnijezdo – Baby nest koje sam sama osmislila i razradila do zadnjeg detalja, posteljinu s volanima, bodije s čipkom i tilom, haljinice i accessories i sve je čekalo spremno još dok se nije rodila i jedva sam čekala da počnemo guštati u svim predivnim stvarčicama koje sam osmislila i sašila samo za nju. Naravno sa svih strana dobivali smo jako puno komplimenata i pozitivnih komentara i naravno da sam bila jako ponosna.

A tako je i krenula ideja o pokretanju stranice Luxury Baby Fashion – iz ljubavi jedne mame prema modi i želji da i druge male princeze i prinčevi posjeduju jedinstvene i drugačije stvarčice.

Brend je nastao iz jako puno ljubavi i izradi svakog proizvoda posvećeno je maksimalno pažnje. Kao sto je vidljivo i već prepoznatljivo među publikom, naše omiljenje boje su pastel roza i zlatna koje se provlače kroz čitav brend i moram priznati da smo upravo po tome već i prepoznatljivi, kao i po našoj zlatnoj kruni koja je naš logo i zaštićeni logotip pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo u Republici Hrvatskoj.

Svaki naš proizvod brendiran je našom zlatnom krunom i imenom Luxury Baby Fashion.

Osim što je svakom proizvodu posvećeno puno ljubavi i pažnje, jako su mi važni i detalji i svaki detalj pomno je biran. Obožavam detalje i privatno i jako sam sretna što u svom poslu mogu izraziti svoju kreativnost kroz dizajniranje vlastitih proizvoda i kroz detalje koji su nezaobilazni na svakoj fotografiji. Volim što svojim fotografijama mogu prezentirati svoje proizvode i dodati predivne pastelne i zlatne detalje koji svaku moju fotografiju čine jedinstvenom i drugačijom od drugih.

U bogatom asortimanu Luxury Baby Fashiona možete pronaći “handmade” proizvode mog dizajna i najviše kvalitete.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim, drugačijim i neodoljivim odjevnim komadima za svoju princezu, onda je Luxury Baby Fashion pravo mjesto za vas.

U ponudi brenda možete pronaći Baby nest ( Baby gnijezdo ) proizvod koji sam sama dizajnirala i prva predstavila na Hrvatskom trzistu i jako sam ponosna zbog toga.

LBF Baby nest namijenjen je bebama od rođenja do navršenih 9 mjeseci, pa čak i do godine dana, a odlikovano je vrhunskim dizajnom i kvalitetom.

Baby gnijezdo izrađeno je od najkvalitetnije tkanine 100% satenski pamuk s dodatkom predivne čipke uzduž cijelog gnijezda i dodatkom velike satenske mašne u odgovarajućoj boji uz boju gnijezda.

Osim vanjskog izgleda i dizajna, puno vremena posvećeno je i tome kako najjednostavnije izvaditi punjenje i oprati vanjsku tkaninu Baby gnijezda.

Pružit ce vašoj bebi ugodne snove od prvog dana života, a mame se više nemoraju bojati zaspati kraj svoje bebe; samo položite Baby gnijezdo kraj sebe i uživajte u blizini svog anđela i slatko snivajte.

U ponudi brenda možete pronaći i personalizirane posteljine sa zlatnim printom, personaliziranu jastučnicu s krunom i imenom princeze/princa, male jastučiće s volanima za kolica, baldahin s volanima, personalizirane baby bodije, glamurozne haljinice za posebne prigode, haljinice i tunike istog kroja za mame i princeze, accessories…

Detalji poput zlatnih krila, zlatne krune, natpisa Princess, zlatnih vješalica, cipelica, luxury kutija našeg brenda protežu se kroz cijelu našu priču i fotografije, privatno su vlasništvo i naš “zaštitni znak”.